Cautare

6836 de rezultate pentru "spectacolul anului" (3.07 secunde)
Pana in iulie, valoarea s-a depreciat cu aproximativ 50%, ajungand la un minim al anului de 1,75 lei pe actiune. ... Spre exemplu, in cursul anului 2004, actiunile s-au apreciat cu 275%, ajungand, la sfarsitul anului, la valoarea de 0,295 lei.
Beneficiarii rentei viagere aferente anului 2006 mai au la dispozitie aproximativ o saptamana ca sa-si ridice carnetele de rentier.
197.162.325 de lei, aceasta este suma incasata in cursul anului trecut la bugetul statului in urma executarii silite a datornicilor de catre finantistii galateni Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) a luat, in cursul anului trecut, o serie de masuri drastice pentru a recupera datoriile inregistrate de agentii economici rau-platnici.
Totalul veniturilor bugetare colectate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pe primele patru luni ale anului 2008 a insumat 49.572,73 mil. lei, cu 45,47%, mai mult fata de veniturile realizate in aceeasi perioada a anului 2007 (34.077,56 mil.
Pe primele noua luni ale anului, marile companii din Craiova si-au intensificat exporturile, cu exceptia lunii septembrie, cand incetinirea activitatii la Ford se regaseste in statisticile Vamii De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii septembrie, exporturile companiilor doljene au crescut considerabil, cu 34% peste cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova.
In acelasi timp, pe primele cinci luni ale anului, numarul firmelor noi s-a dublat sau chiar triplat in cateva zone, comparativ cu aceeasi perioada din 2011.
Inceput de an bun pentru Grupul Roche in 2014 Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 11.49 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si bolilor autoimune.
Relatia cu Parlamentul In privinta conducerii Parlamentului, Basescu a fost primul care a vorbit, la inceputul anului, despre schimbarea lui Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu de la sefia celor doua Camere, prin modificarea regulamentelor institutiilor.
In a doua parte a anului 1962 URSS a efectuat, in Novaia Zemlia si la Semipalatinsk, ultimele dintre cele 65 de teste nucleare in atmosfera. La inceputul anului 1963 sovieticii au semnat un moratoriu, conform caruia urma sa efectueze doar teste subterane. ... E spectacolul tau.
Dupa o scadere in prima jumatate a anului 2010, urmata de o crestere in a doua jumatate a anului, compania estimeaza, un ansamblu, o crestere redusa pentru anul 2010.
antrenorii lotului olimpic Mariana Bitang si Octavian Belu - la sectiunea Omul Anului, Turcescu si Tuca - in mass-media, Maia Morgerstern pentru film, Divertis pentru divertisment, Irina Loghin - la folclor, Holograf - la sectiunea muzica pop/rock, Elisabeta Lipa - sportiva anului, Botezatu in lumea modei si UDMR-istul Marko Bela, pentru cel mai elegant stil, daca la presedintie nu i-a iesit schema.
Tot in spiritul obedientei fata de fostul partid de guvernamint, in vara anului 2004 Moldovan i-a intocmit un dosar penal liderului sindical de la schela de foraj Marghita, sucursala Suplacu de Barcau a SNP Petrom, Kovacs Ioan, pentru presupuse fapte petrecute in perioada 2000-2001 pe cind era sef de cantina si l-a arestat pentru trafic de influenta asupra martorilor.
Reamintim ca in toamna anului 2001, in calitate atunci de procuror sef al Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului de pe linga Curtea de Apel Oradea, Ioan Moldovan l-a facut curat si nevinovat pe fostul primar de Satu Mare, Horea Anderco, pentru acuzatii pentru care acesta a fost ulterior arestat (in primavara anului 2003) de structura centrala a PNA.
Basescu a fost primul care a vorbit, la inceputul anului 2005, despre schimbarea lui Nastase si Vacaroiu de la sefia celor doua Camere, prin modificarea regulamentelor institutiilor. ... In primavara anului 2006, societatea civila ii cere presedintelui sa se delimiteze oficial de comunismul din Romania, in numele statului.
Oricum, pana la sfarsitul anului e rezolvata. ... Pai eu asa i-am promis, ca-i dam pana la sfarsitul anului, domn'e! ... O rezolvam pana la sfarsitul anului. ... fa-ti toate socotelile si da-i omului banii inapoi pana la sfarsitul anului.
Aceasta nu s-a intamplat insa fara un soc politic prealabil, reprezentat de inlaturarea prin forta (venirea minerilor), a guvernului reformator condus de Petre Roman, spre sfarsitul anului 1991. ... Cifra anualizata minte putin, pentru ca de la jumatatea anului Romania intra pe un puternic trend dezinflationist.
Avand Consiliul General de partea lui, Basescu a reusit in ultimele luni ale anului 2004 sa obtina aprobarea pentru construirea pasajului. ... Doi ani mai tarziu, in primavara anului 2006 si in mandatul lui Adriean Videanu, dupa numeroase dispute, lucrarile se apropiau de start.
Miercuri seara, la Hotelul Intercontinental, presedintele Traian Basescu a primit - pentru a doua oara consecutiv - premiul de "Omul politic al anului", pentru 2005.
Cosmote Romania a obtinut in primele noua luni ale anului in curs venituri totale de 105,2 milioane de euro, cu 296% mai mari decat in perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat al operatorului de telefonie mobila.
Sunt cateva dintre intrebarile la care au incercat sa raspunda psihologii, in incercarea de a le oferi celor care se tem de stresul si de depresia din sezonul sarbatorilor cateva recomandari care sa-i ajute sa-si mentina echilibrul emotional intr-una dintre cele mai agitate perioade ale anului.
google-analytics.com